woensdag 8 november 2023

Een dag in 4 staten

 

We beginnen de dag met een ontbijt in Café Beignet. Niet de klassieke beignets die we kennen van bij ons op de kermis maar de smaak is wel ok. Voor ons niet onmiddellijk een ontbijt ... maar we zijn in Amerika :) Het weer wordt zoals gisteren, 25-26 graden en zonnig, we kunnen niet klagen voor november ! 

Voor de route naar onze eindbestemming voor vandaag nemen we niet de snelste weg via de I-10  maar kiezen voor de scenic route via de US-90. Bovendien was er deze ochtend een ongeval op de Interstate 10 door de mist, met lange files als gevolg. Ook de US-90 is hierdoor drukker maar het valt nog mee. We rijden via de Bayou Savage National Wildlife Refuge en Lake Sainte Catherine de stad uit. De US-90 brengt ons verder langs Long Beach en Gulfport, witte stranden met 100% rust en vakantiesfeer maar ook Biloxi met hoogbouw en casino's.

We doen vandaag ook 4 staten aan : van Louisiana rijden we over Mississippi en Alabama naar Florida. De zon gaat reeds onder rond 17h waardoor we de laatste 100 km in het donker rijden om tot Sandestin te geraken.

Geen opmerkingen: