zaterdag 19 juli 2008

On the road ...

Bij elke rondreis maak ik een roadbook met daarin de volledige planning van de reis. Vooral de routes en de overnachtingsplaatsen zijn hierin opgenomen. Alles ligt 'ongeveer' vast, maar wijzigingen tijdens de reis zijn natuurlijk niet uitgesloten. De bedoeling is vooral dat we ons niet vergissen in het aantal etappes om op tijd op de gewenste locaties aan te komen, bvb. in Cairns om ons vliegtuig niet te missen.
In dit roadbook staan ook de informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden die we onderweg niet mogen missen en de reeds gedane reservaties voor overnachtingen, auto's en dergelijke.
Dàt roadbook is nu klaar !
De oorspronkelijke route die vooropgesteld werd enkele maanden geleden is ondertussen gewijzigd: één dag Fraser Island is er 2 geworden, Eungella NP is er bijgekomen en Undura NP is weggevallen, we blijven 3 ipv. 2 overnachtingen in Cape Tribulation en in de Red Centre is een omweg voorzien naar Palm Valley.
Wat tijdens het puzzelen aan de route vooral is opgevallen is dat we gerust nog een maand langer zou willen blijven, maar ja ...

Geen opmerkingen: